onsdag 21 november 2012

Sveriges naivaste man?

Anders Wallner (mp) skriver på Newsmill:
Självklart ska Sverige anpassas efter muslimer
Det är inte obehagligt eller hotfullt att anpassa Sverige efter mångfald.
Det innebär mer frihet för oss alla.
Vilken frihet finns i muslimska länder? Vakna Anders!

Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

söndag 18 november 2012

Bra kommentar på Avpixlat

En kommentar på Avpixlat, skriven av Dannie_X:
Den 16/11 2012 (tidskod 6.37) deklarerar Iranskfödda riksdagsledamoten Maryam Yazdanfar (S) i SVT sina intentioner mot alla vithyade svenska män:
-"Vi är oerhört självkritiska, asså det första politiken måste göra i Sverige de e ju o inse är att vi lever i ett rasistiskt samhälle, med rastiska förespeglingar, en vithets-norm, där den vite mannen är norm i Sverige, om vi inte erkänner de, och att de finns rasistiska åsikter bland våra partikamrater, bland våra grannar, då kan vi ju aldrig heller bekämpa dom."
Jätte-självkritiska, hur hanterar de trosfränder och kulturellt främmande landsmän som i omfattade terrorisering gapar "svennetönt" och "svennehora" till infödda svenskar, och deras barn? Oj, de glömde de bort att beskriva i sin "oerhörda självkritik".
Prova att byt ut den "vite mannen" mot den "svarta mannen" och avsluta meningen med "bekämpa dom". Det här är inte ens illa dold "omvänd rasism", det är bara rasism, mot svenska vita män. Men svenskar (som har haft oturen att födas som vita män) kan ju fortsätta att rösta på sossarna, och egen utplåning, och fortsatt befolkningsutbyte med gnälliga kravmaskiner i bidragskarusellen från analfabetiska krigsområden, jätteberikande....
Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

torsdag 8 november 2012

Många mår dåligt av den muslimska invandringen

Jag fick en kommentar...
Muslimerna måste UT ur Sverige. Jag är själv andra generations invandrare från Asien, och anpassning till svenska samhället har alltid varit självklart för oss! Men det som händer här i Sverige och övriga Europa är ohållbart. Jag mår SÅ dåligt pga muslimerna, araberna, deras aggression. I taxin, kiosken, spärren - man möter aggressionen hela, hela tiden.

Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

måndag 5 november 2012

Islam är fredens religion?

Muslimer visar gång på gång att deras kritiker har rätt.
Dessa bilder illustrerar detta mycket bra (Från Petterssons gör skillnad).
Genom att reagera med hat och våld så visar de ju att deras kritiker har rätt.
Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

söndag 4 november 2012

Islamofobi lanserades av...?

Fredrik Ekelunds Gästbok hittade jag detta:
Liffe Magnusson skriver:
”’islamofobi’, ett ovetenskapligt uttryck som hittats på av radikala islamister ”, men enligt Ouis & Roald (2003: 33, Muslim i Sverige) kom begreppet från en undersökning i Storbritannien utförd av The Runnymede Trust, en rapport som lanserades 1997 av den brittiske inrikesministern. Hade de radikala islamisterna manipulerat denna undersökning?
· ”Ingen skulle få för sig att tala om ’kristofobi’, ’marxismofobi’ eller ’kapitalismofobi’; fobi har vi mot spindlar, platser eller människor, inte mot världsåskådningar.” Begreppet infördes för att vara i linje med begrepp som xenofobi och homofobi.
· ”Hatet till islam (Andreas Malm) räcker långt…”. Boken heter ”Hatet mot muslimer” och använder sig konsekvent av begreppet islamofobi.
· ”den franska feministen Caroline Fourests förslag: muslimofobi.” Går det då att skilja på åskådning och person?
Det finns ett hat mot muslimer liksom det finns rasism (minns du hur Brinkemo ställde sig frågande till detta) och att detta existerar (fast kanske inte i den utsträckning som Magnus Linton och andra gör gällande). Jag är emot begreppet islamofobi och försöker själv undvika det men det beror främst på att begreppet används för att angripa andra uttryck (ex kritik av islam). Då blir det en devalvering av begreppet. Men det finns ett hat det är jag fullständigt övertygad om.

QX Debatt hittade jag detta:
 Islamofobi
Människorättsorganisationer i Turkiet, Pakistan, Indonesien och Iran stämplas ut som islamofoba. Samma sak för Salman Rushdie, Ayaan Hirsi Ali och Irshad Manji. Vi som kämpar mot hederskulturen i Sverige likaså. När ordet islamofobi lanserades av tankesmedjan Runnymede Trust var tanken att sätta ord på den rasism och det arabhat som i allra högsta grad finns idag. Men dels är våra muslimska vänner sällan mer muslimer än andra är kristna och dessutom har religioner inga rättigheter, lika lite som ideologier. Religionskritik eller befogad rädsla för islam är inte samma sak som att kränka människor.

Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

En invandrare från Asien har ordet...

Jag fick en kommentar:
Muslimerna måste UT ur Sverige. 
Jag är själv andra generations invandrare från Asien, och anpassning till svenska samhället har alltid varit självklart för oss! 
Men det som händer här i Sverige och övriga Europa är ohållbart. 
Jag mår SÅ dåligt pga muslimerna, araberna, deras aggression. 
I taxin, kiosken, spärren - man möter aggressionen hela, hela tiden.

Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.