fredag 1 mars 2013

När blir Sverige muslimskt? Om 20 eller 50 år?

Muslimerna tar makten genom invandring och barnafödande

De muslimska ledarna har dokumenterat sin plan om hur muslimer ska ta makten och införa islam i Europa. (Se The Muslim Brotherhood Project.)

Man behöver inte använda våld. Genom invandring och barnafödande blir man förr eller senare i majoritet i land efter land. Sverige tippas komma först.

 Omöjligt integrera den stora muslimska befolkningen i Sverige.

Muslimer vill inte integreras i det svenska samhället. Istället bildar man egna samhällen i samhället. Lugnt avvaktar man tills man blivit i majoritet. Då tar man makten, fredligt och oblodigt, genom att vinna det sista demokratiska valet. Detta är målet och framtiden man drömmer om. Sverige ska styras av koranen, sharia ska bli lagen. Islams diktatur är muslimernas idealsamhälle.

Hur kan de bli flest?
Enkel matematik säger att svenska folket minskar med ¼ del för varje generation.
Svenska kvinnor föder i genomsnitt ca 1,5 barn per kvinna. Muslimerna föder ca 4 barn per kvinna.
Därmed fördubblar de sin befolkning per generation. Lägg därtill den generösa muslimska invandringen.
Om en eller ett par generationer är det uppenbart att de tar makten. Då är det för sent att förhindra.

Varför är samtliga partier, utom SD, ense om att den stora muslimska invandringen är ofarlig?
Varför är både högern och vänstern eniga om vår extremt stora invandring, trots att man har helt olika idealsamhällen? Jag har inte svaret.

Varför vill man dölja denna skrämmande framtid?
Varför får vi inte diskutera det faktum att förr eller senare kommer muslimerna att bli så många att de tar makten genom det sista demokratiska valet? Varför samarbetar politiker och media i att sopa denna brännande fråga under mattan? Jag vet inte.

Se denna film!
För att ni ska förstå att detta inte är en ensam ”islamofobs” oro vill jag råda er att se en film som finns på YouTube: ”Muslimska Brödraskapet – Om Frihet och Jämlikhet”.

Filmskaparen är Walid al-Kubaisi, en exilirakier boende i Norge.

I filmen säger Muslimska Brödraskapets ledare Yousef al-Qaradawi: ”Jag tror att islam ska erövra Europa utan svärd och krig.”

Sayyid al-Qimni, egyptisk författare, hotad till livet av det Muslimska Brödraskapet, återger vad en imam i Holland sade till honom: ”Glöm inte att vi befinner oss i ’ett krigets hus’. Ett land i vilket gudsförnekelsen råder ska man kriga mot. Situationen här passar inte för krig, men om vi upprätthåller födslotalen bland muslimer på nuvarande nivå, i det här landet, så blir vi i majoritet. Vi ska ta ifrån dem det här landet med hjälp av demokratin, Satans verk.”

Amr Khaled, populär egyptisk predikant säger, belåtet skattande: ”Antalet muslimer i Europa är idag 25-30 miljoner. De föder barn, men det gör inte européerna. Om tjugo år är de så pass många att de kan påverka beslutsprocesser på ett helt nytt sätt.”

Skulle jag, en vanlig, orolig medborgare säga detta, skulle man snabbt avfärda mig som ”islamofob”.

Men jag är varken islamofob eller rasist. Jag är bara en medborgare som är orolig för den framtid som mina barn och barnbarn ska leva i.

Sveriges Radio bidrar till islamiseringen
Lördag 21 juli 2012 var det återigen dags för Sveriges radio P1 att sända propaganda för islam. Konvertiten Abd al Haqq Kielan, som tidigare hette Leif Karlsson, fick utan motsägelse försvara sin nya religion.

Utan att fördöma terroristerna som utförde 11 september attentaten, beklagade han det islamhat som det väckte. Inte heller nämnde han att terrorister och självmordsbombare i islam räknas som hjältar och martyrer, som dör för islams skull. Inte ett ord om att de i islam utlovas att komma till paradiset där de får umgås med 72  oskulder.

Ärlig imam på Youtube
På nätet kan man se imamer som är ärligare än Kielan. Anjem Choudary säger, i brittisk TV, att det är absolut förbjudet att döda oskyldiga människor i islam. Men som oskyldiga räknas endast muslimer. Alla ickemuslimer är skyldiga till att inte tro på den enda rätta religionen. En muslim måste älska alla muslimer och hata alla ickemuslimer. Han vägrar dessutom att fördöma de muslimska bröder som önskar fler terrordåd.

Islams mörka sida
Detta är den mörka sidan av islam. Den tillåts inte träda fram i svensk media. Varför? Är det inte ett grundläggande krav i en demokrati att folket ska få veta allt av betydelse för hur man ska rösta i fria val? Uppfylls inte detta krav är det ingen demokrati längre, bara en skendemokrati.

Media döljer sanningen
Tror du inte på att media mörkar allt som handlar om invandringens negativa sidor? Det finns en (tyst) överenskommelse journalister emellan att tona ner den negativa sidan av invandringen och den kallas inofficiellt ”Lilla Saltsjöbadsavtalet”. Skulle man ta av detta ”lock” riskerar man ju att svenskarnas ”främlingsfientlighet” skulle öka. Skaffa dig en egen uppfattning! Sök gärna fakta på bloggen Tankesmedjan Feminix! Där finns en mängd bra länkar till allt du behöver veta.

Det är ju våra beslut idag, som formar våra efterkommandes framtid.
Med dessa ord vill jag väcka läsarna. Vi måste få tala öppet om dessa problem. Annars kan vi inte lösa dem.

Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

Inga kommentarer: