torsdag 21 februari 2013

Fredens religion?

Krismöte med snälla muslimer eftersom Lars Vilks ska ha utställning i Malmö. SvD skriver att Reepalu sågar Vilks utställning.
Efter nyheten om att Lars Vilks utställning kallar Malmö stads Dialogforum nu till akutmöte med representanter för olika religioner i Malmö. I Dialogforum ingår representanter från muslimska församlingar i staden.
- Jag kommer att mana alla till att inte gå till våldshandlingar i sin upprördhet, för då förlorar man själv på det. Men precis som vi har yttrandefrihet så kan man också känna sig kränkt, och om man gör det så ska man göra en polisanmälan. Så tänker jag föreslå att vi hanterar den här situationen, säger Björn Lagerbäck, samordnare för Dialogforum.

Man befarar alltså att de fromma muslimerna kan tänkas tillgripa våld! Hur kan man tro det?
Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

7 kommentarer:

Ali Akbari sa...

Men i Sverige så har vi ju religionsfrihet så man kan inte ‘‘ta bort’’ den näst största religionen i Sverige och världen, är inte det lite naivt av en/dig. Kan du verkligen inte visa iallafall lite empati. Alla är inte terrorister till exempel. Vi är alla människor, olika på våra egna sätt. Vi kommer ändå att sitta i samma båt, tillslut.

feminix sa...

Ett fåtal fredliga muslimer kan vara ok. Men en massinvandring av muslimer kan innehålla ett okänt antal radikala muslimer som bidrar till radikaliseringen av unga muslimer. Några av dessa kan sedan tänkas utföra terrordåd.
Bl.a. därför är jag emot en stor muslimsk invandring. Jag vill inte att Sverige blir muslimskt med sharialagar.

Ali Akbari sa...

Förstår din poäng. Men varför muslimer är det pga tidigare misstag? Eller när det blev ETT terrordåd i Sverige det var 2011 tror jag. Varför dra alla muslimer över en kant. Om människor från andra länder inte flyttar in till Sverige så blir Sverige som det var när vi hade en väldigt svår fattigdom i Sverige pga matbrist då människor utvandrade till USA. Om vi ser på USA hur deras utveckling har gått så har det gått väldigt bra. Om vi ska stoppa all invandring så kommer Sverige inte att fungera.

feminix sa...

Se på Libanon! Det var kristet och blev muslimskt genom invandring. Nu har Hizb ut-Tahrir startat i Sverige. Om detta bara får fortsätta så har vi det snart som i Libanon. Det vill jag inte. Kan du förstå det? Eller menar du att Sverige blir bättre om det blir muslimskt? Ska Islam rädda oss, menar du?

Ali Akbari sa...

Sverige kommer inte bli som Libanon! Verkligen inte! Dem har inte ens demokrati som vi har och som vi alla tar för givet. Dem sätter sitt liv på spel för att dem ska kunna få rättvisa och demokrati. Hizb ut-Tahrir finns i Sverige kollade upp det på nätet, blev chockad. Men Sverige kommer inte bli ett muslimsk land. Kan du sätta dig in i bilden att Sverige blir som i Syrien. Du måste emigrera, skulle du vilja stanna kvar i Sverige då? Nej. Om du emigrerar och sedan blir utvisad och att du vet att du kommer bli mördad direkt när du är i Sverige igen. Hur, hur skulle det kännas för dig? Många tänker inte med hjärta och på konsekvenserna vad som skulle hända med individen om hen blev utvisad eller om vi skulle utdriva alla invandrare/utlänningar. Snälla rösta inte på SD 2014. Rösta för rättvisa och solidaritet. Tänkt om, tänk på konsekvenserna, tänkt på konsekvenserna om SD blir vald.

feminix sa...

Är du muslim? Har du flytt från en islamisk diktatur? Riskerar du livet om du återvänder till hemlandet? Tycker du att det är bra om muslimer blir i majoritet i Sverige i framtiden? Tycker du att Sverige ska fortsätta med denna stora invandring? Anser du att Sverige har råd med fri invandring?

Anonym sa...

Religion är våldsamt ,religion är ett sätt att styra människors fria tänkande man har dödat varandra i alla tider tack vare religionen.
Muslimer som kristna spelar ingen roll.
Ta atombomberna dom blev välsignade
Muslimerna slåss mot dom orena kristna.
Själv är jag icke troende och kämpar med skrift mot religion