söndag 10 juni 2012

Tankesmedjan Feminix: Respekt för en absurd religion?

Tankesmedjan Feminix: Respekt för en absurd religion?: Jag är inte troende, men jag respekterar de kristna. De verkar vara kloka och goda människor. Men någonstans går gränsen då min respekt för troende försvinner.

Kan jag respektera människor som tror på en gud, som är hur absurd som helst? Ta till exempel en gud, som först skapat allt, även människornas olika språk. Och sen godkänner han bara ett enda av alla dessa språk. Bara böner på detta enda språk godkänner denna gud. Kan jag känna respekt för en människa som tror på denna absurda gud?

En gud som först skapat människan till en perfekt varelse. Sen kräver han att de stackars troende ska skära bort en liten bit skinn av denna perfekta kropp. Och det ska de göra på sina stackars spädbarn! Annars godkänner han inte människan.

Denna gud är inte bara grinig och petig och lägger sig i alla möjliga och omöjliga jordiska detaljer i människans liv. Han är även grym och orättvis. (De troende är ju också rädda för honom.) Han är mer lik en psykopat än en god fader.

Hans stackars troende undersåtar får minsann inte heller äta hur som helst. Bara höger hand är godkänd till att föra maten till munnen. Djävulen äter med vänster hand, tror de troende.

De får heller inte gå på toa hur som helst. De måste gå in med höger fot först.(Uppdatering 19 juni 2012. Man ska gå in på toan med vänster fot först och gå ut med höger först. Men i moskén är det tvärtom! Toan räknas som en oren plats och då är det vänster som gäller.)

De får inte heller be hur som helst. Först måste de tvätta sig rituellt. De måste tvätta näsan tre gånger. De måste föra in vatten med höger hand tre gånger i näsan och sen blåsa ut tre gånger. Samma ritual för varje kroppsdel som måste tvättas, händer, fötter, ansikte och öron. Tre gånger blaska vatten. Fem gånger om dagen. Och sen måste de läsa ramsor utantill på ett obegripligt främmande språk!

Vilka löjeväckande krav! Förlåt mig, men människor som föds in i detta har ju inte mycket val. Men svenskar som frivilligt underkastar sig och konverterar till detta absurda regelverk och tror på att det finns en gud däruppe som kräver detta? Nej, där går gränsen. Jag är ledsen. Men respekt kan inte tvingas fram, den måste vinnas.

Jag skulle personligen hellre tillbe Kalle Anka. Han är nog snällare. Han skulle aldrig döma någon till att brinna i den eviga elden i helvetet.

För att tro på detta idiotiska måste man ju säga adjö till allt sitt förnuft och allt sitt kritiska tänkande. Det klarar jag inte.

Förlåt mig, men jag vill inte att denna religion ska sprida sig som en cancer i Sveriges kropp!

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

14 kommentarer:

Gammelsvensk sa...
Perfekt! Du satte ord på mina, och säkert många andras, tankar.
Robin Shadowes sa...
Eftersom du är ateist vet jag inte vad du tycker om det här men jag tycker iaf det är intressant. Det var främst två saker som fick mig att minnas något jag läste om Annunaki för ett tag sedan på ett annat forum, nämligen det där om hudvecket och deras nyckfullhet.

The Anunnaki humans described as powerful Giants in height, light smooth skined blondes with asian style eyes, blue to albino. A larger brain extended back of their skull noticed in a profile view. There are people in parts of the world with this feature of the brain but dont know it and we dont bother to notice the difference. The males sex organ is born without foreskin looking circumcised. Interesting how God made Abraham in the bible get circumcised and all males as people of God. The Anunnaki males let their beard grow, but dont think of an old man of Earth, think the powerful God Zeus.

Notera att dom föddes naturligt utan det där hudvecket och att dom manliga traditionellt lät skägget växa.

The Bible and other texts call them the Archons which mean rulers.

They are arrogant demeaning SOBs and they sooner eat you than acknowledge that you have any power.

To them we are a slave race. Nothing more. They bred with our ancestors to produce the Greek Gods we call the Olympians. But other races on earth had their own Titans which they named accordingly.

These Giants were from 15-30 footers and I mean literally. The first generation were the tallest. The Bible calls them the men of old, the heroes of old, men of renown. The were gigantic monsters.

The children of the Annunaki were called the Nephilim. Some of their generations were known as the Rephaim, Anakim, and other similar names.

The purpose of these Annunaki watchers that came down was a diabolical plan. It was to breed with women and create their own species which would supplant the human race and establish them as sole rulers of the planet earth.

However the flood came and wiped them out.

En profilering som stämmer väldigt bra in på en viss "mån-gud" men även andra antika gudomar var nyckfulla och ofta grymma. Tydligen var rasblandningen Nefilim eller Anakim särdeles grym och barbarisk. Kanske var allah inte ens en "ren" Annunaki utan bara en bastard?

http://www.book-of-thoth.com/ftopict-20765.html

http://www.book-of-thoth.com/ftopict-20013.html
Robin Shadowes sa...
Stämmer rätt bra in pedofetens efterförljare, slaves of allah...
Karpstryparn sa...
Det finns ingenting som är bra med någon religion, oavsett vilken den än är. Det finns t ex få krig som inte har orsakats av religion.

Jag säger som sångaren i punkgruppen Exploited: Fuck religion, full of shit!
Meddie sa...
Hmmm..

Ja även bibeln säger stena den otroende till döds..
Förbud mot alkohol och gris, att kvinnan ska bära slöja, mm..

Även Jesus omskar sig bad 5 gng om dagen, fastade, lät skägget växa..

Vem följer honom bättre om inte vi muslimer?

Frid!
Meddie sa...
..
feminix sa...
Meddie, förlåt en otrogen men det finns viktiga skillnader mellan kristendom och islam. Kristendomen har låtit sig reformeras av upplysningen, förnuft och vetenskap. Det har inte islam. Kristendomen är skild från politiken. Det är inte islam. Kristendomen har slutat med medeltida barbari. Kristendomen lovar inte paradiset till självmordsbombare. I haditer tillåts dödande av otrogna i heliga jihad. Och de s.k. hedersmorden är ett tillåtet dödande av döttrar som brutit mot gud bud och haft pojkvän. Som Fadime och Pela. Dödandet blir ett sätt att återupprätta familjens heder. Det är dessa skillnader, som gör oss västerlänningar förskräckta och rädda för islam. Kan du inte förstå det? Är du född in i islam? Lyder du din gud, även om han sade döda din dotter? Är du rädd för din gud?
Meddie sa...
Ja du det finns många hadither som klassas svaga och som vi inte ska följa.

Det som du tar upp är hedersmord och finns inte heller i Islam att man ska döda sin dotter för att rädda sin heder.

Gud är förlåtande om man ångrar sig, då ska vi överlåta det till Honom!

Frid!
Meddie sa...
Sedan jihad är inte att man dödar sig själv, för den som begår sådana orätt hamnar direkt i helvetet enligt Allah (swa).

Jihad är något helt annat med att göra försvar.

I Koran säger AllaH (swa) att om du dödar en människa så räknas det som du dödar hela mänskligheten.

Men om du räddar en, så räknas det som att du räddar hela mänskligheten.

Vi får försvara oss om vi blir attackerade. Men inte döda oskyldiga..
Och absolut INTE döda oss själva, för det är bara Allah (swa) som bestämmer när det är dags för oss att dö.

Sedan finns det små grupper som är sekter i Islam som utnyttjar unga människor i deras tro, som jag hoppas blir mindre av, men tyvär så är det dem som framstår mest i media mm ävven dem som begår sådana handlingar att begå heders mord mm.

Se bara till denna hadith:

"Vem som helst som har en dotter och som han inte begraver levande, förolämpar eller nedvärderar inte henne, och inte ger sin son företräde över henne, en sådan person kommer att beviljas Paradiset av Allah (Gud)."

[al-Hakim al-Naisabur]

Profeten Mohammed (s.a.w.) sa:

"Jag kom bara för att få människorna att fulkomna sitt goda uppförande."


Profeten Mohammed (s.a.w.) sa:

"Gud Den Allsmäktige har sagt: `Adams son, så länge du anropar Mig och frågar efter Mig ska Jag förlåta dig för det du har gjort utan att besvära Mig. `Adams son, om dina synder nådde ända upp till molnen på himmelen och du bad Mig om förlåtelse så skulle Jag förlåta dig. Adams son, om du kom till Mig med synder nästan lika stora som hela jorden, och ställde dig framför Mig och vittnade om att Jag inte har någon like så skulle Jag ge dig lika stor förlåtelse"

Tror dem talar för sig själva!

Frid!
feminix sa...
En Hadith lyder: "Jag hörde Allahs sändebud säga: Utgjut inte en muslimsk mans blod utom i ett av dessa tre fall - Man som begått äktenskapsbrott...han ska stenas. - Man som dödat utan giltig orsak. - Man som avfallit från Islam."
Man får döda - bara man har giltig orsak. Att offra sitt liv för sin guds skull, spränga sig och andra, räknas inte som självmord. Man lovas komma till paradiset.
Meddie, kan det vara så att du har en idealiserad syn på Islam? När jag förstod hur skrämmande islam verkligen var grät jag faktiskt.
Robin Shadowes sa...
"Ja även bibeln säger stena den otroende till döds..
Förbud mot alkohol och gris, att kvinnan ska bära slöja, mm..

Även Jesus omskar sig bad 5 gng om dagen, fastade, lät skägget växa..

Vem följer honom bättre om inte vi muslimer?"

1. Ni mussar begår ett stort misstag. Bara för att ni är religiösa så tror ni att alla kuffar är det också inom repektive religion. Men nu är det så att de flesta svenskar och västerlänningar bara är kristna "på papperet" som man säger. Bland den lilla klick som är bokstavstroende så vet vi att det finns dom som är emot abort och homosexualitet. Men icke desto mindre praktiserar dom inte era barbariska straff för det. Dom nöjer sig med att fördöma i ord (utom i USA där fsktiskt enstaka abortläkare mördats men det är ändå väldigt ovanligt, jämfört med inom islam där det snarare är vardagsmat).
2. Jaha? So what?
3. Mån-"guden" allah är inte ens en gud. Annunaki var/är av kött och blod som oss. Dom bara utgav sig för att vara gudar för forntidens folk. allah var dessutom inte ens renrasig utan en hybrid, nefilim. Nefilim var mycket värre än Annunaki. Framavlade genom genmanipulation var dom långt mycket grymmare än sina skapare/herrar. Rent ut sagt var dom monster och inget annat. Därav nödvändigheten av floden för att bli av med alla dessa genmanipulerade monstrum, hydror, medusor, cykloper, minotaurer och alla andra varelser som vi numera bara känner till genom myter och legender.

Med tanke på att islam då bara skapades för ynka 1400 år sedan så har tydligen enstaka av dessa monster överlevt den stora floden. Med tanke på deras långa liv så är det väl bara att antaga att han fortfarande lever och gömmer sig nånstans, i väntan på att komma tillbaka och härska över sina trogna slavar d v s er. Men min poäng med denna längre utläggning är att påpeka för dig att du de facto dyrkar inget mindre än ett MONSTER!

Under sitt snart ett och halvt milleniumlånga existens har islam den imponerande bodycounten av 270 MILJONER liv på sitt samvete. Enbart detta borde för var och en tänkande rationell och empatisk människa få dem att inse att vad än islam är, så knappast är den god.
Bahlool sa...
Rätt kul..men har du tänkt på att alla samhällen har vissa grundgrav och vissa ritualer? Hur skulle det vara om kungen eller riksdagen gick ifrån de ritual som de utöver varje år vid vissa öppningar och vid vissa firanden?
Att islam inte vill att religionen förändras och förvrängs ser du som negativt, ändå är det du som inte vill att Sverige ska förändras. Rätt makabert motsägelsefullt.
Om du vill bevara det svenska, så är du ju inte ett dugg annorlunda från muslimen, som har en viss form av rituell tvättning och en viss form av bön, för att man ska höra samman inte skiljas åt.
Hade du satt dig ner och läst gamla testamentet så hade du hittat värre saker där..men SD tillåter ju inte kritik av judendomen ;)

Sen han Robin är ju bara sjuk i huvudet..han behöver hjälp och inte stöd eller support. Suck..
feminix sa...
Balool, är dödsstraff och lemlästning något som inte kan tas bort utan att förvanska islam? Plus löjliga krav som att gå in med höger fot först på toa? Skulle islam bli sämre om det blev mindre barbariskt?
Robin Shadowes sa...
Baloo, i sedvanlig ordning glider du undan. Du tar inte avstånd från dödstraff och lemlästning för att du KAN inte. Då är du inte riktig musse längre utan en apostat och som vi vet redan så skall apostater dödas. T o m er pedofet mohammed har konstaterat att det finns bara ett straff för apostasi, döden. Vad du dillar om kungen och riksdagen är ovidkommande. Det har inte med religion att göra. Och sluta gagga om GT. De flesta svenskar SKITER i GT.

Frågan om min psykiska hälsa har du inte nog med kompetens för att avgöra. Man skall förvisso inte dra alla över en kam men finns det några som konsekvent till 99% har alla skruvarna lösa så är det ni mussar.

Inga kommentarer: