tisdag 11 december 2012

Insändare i Folkbladet

En insändare i Folkbladet 7/12 2012

Mathias Sundin påstår att SD försöker lura svenska folket. Det är fel.
SD behöver inte lura någon. De säger nämligen den sanning som övriga partier försöker dölja.

SD säger samma sanning som ekonomen Milton Friedman: att fri invandring ej kan kombineras med fri välfärd till alla. Fri invandring fungerar bara i en ”nattväktarstat”.

SD säger även samma sanning som Tage Erlander sade 1965 med anledning av raskravallerna i USA: ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.

SD säger även den sanning som Vilhelm Moberg skrev i Svensk strävan år 1941: ”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra.”

Ärligt talat, inte kallar du väl dessa tre män för lögnare? SD växer. Det beror på att allt fler svenskar inser att de talar sanning.

Monica Sunvard
Mathias Sundins insändare i Folkbladet 29/11 2012

Ni lurar ingen

Det är järnrör, hora, blatte och babbe som fått mest uppmärksamhet i efterspelet kring Sverigedemokraternas nattvandrandrande. Jag tycker något annat som Erik Almqvist sa var ännu värre. ”Det här är mitt land, inte ditt”, sa han till komikern Soran Ismail.

I det sammanfattade Almqvist  SD:s övergripande ideologi, som de jobbat så hårt för att dölja de senaste åren. Men granskar man deras politik så syns den tydligt.

Ni påstår att ni vill att invandrarna ska jobba mer, men när Alliansen gjorde det billigare att anställa invandrare var ni emot. Ni säger att ni vill att invandrarna ska lära sig svenska, men när vi reformerade Svenska för invandrare (SFI) sa ni nej. Ni säger att det inte bara ska komma hit flyktingar, men när vi reformerade och utökade arbetskraftsinvandringen tog ni ställning emot. Ni påstår att ni vill hjälpa flyktingarna på hemmaplan, men ni tänker kraftigt skära ner biståndet.

Ni påstår att ni vill förbättra. Tro inte att ni lurar någon.
Mathias Sundin (FP)
Riksdagsledamot
För Östergötland
Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

Inga kommentarer: