onsdag 19 december 2012

Jag fick en kommentar...

 Anonym sa...
Vart är Sverige påväg? För mig känns det verkligen som att utvecklingen går baklänges! Vi blir sämre i skolan, vår kriminalitet ökar, lönerna sänks, arbetslösheten stigen, pensionerna sänks, vården får sämre kvalitet etc.

Rätta mig om jag har fel, men jag ser ett tydligt samband med denna utveckling och ökningen av flyktinginvandring. Inte nog med att en stor andel av dessa flyktingar är muslimer och därmed sätter sin prägel på ett mer och mer muslimskt svenskt samhälle hela tiden. Vi går mot ett samhälle som blir mer och mer muslimskt troende, detta i kombination med att svenska kristna blir mer o mer ateistiska. slutsatsen av det blir att den muslimska påverkan får ännu större effekt.
Och jag som vill se en utveckling som går från religionerna mot ett mer ateistiskt samhälle. Och verkligen inte mot ett muslimskt samhälle! Det finns en anledning till att vi inte har så mycket väpnade konflikter här, och det är för att vi är så ateistiska. Vi tror på vetenskapen och inte nån jävla religion. Religioner förstör mer än de bygger.

Nyligen berättade centerpartiet att de vill ha fri invandring! Tydligen har de sagt att vi har plats till 70 miljoner människor här i Sverige, så det finns gått om plats för flyktingar. Vad i hela friden tänker idioterna med!! Vill de kollapsa hela den Svenska ekonomin?

För att en ekonomi ska gå framåt, få ökat välstånd och vara konkurrenskraftigt gentemot andra länder så är det viktigt att den tekniska utvecklingen i landet går framåt hela tiden, samt att befolkningen blir mer utbildade hela tiden. Om vi tar in en massa lågutbildade flyktingar, så kommer den totala utbildningsnivån i Sverige att sjunka radikalt gentemot grannländerna. För att vi ska vara konkurrenskraftiga på en sådan marknad måste vi sänka våra löner radikalt tills vi når en nivå där lönerna motsvarar utbildningsnivån. Annars kommer ingen ha något jobb. Detta vill säga ifall alla flyktingar de ska in på arbetsmarkanden och inte leva på bidrag.

Slutsatsen av detta är att det håller inte att vi tar in flyktingar hit. Vårt Svenska samhälle och vår ekonomi kommer gå mot en stark försämring om vi fortsätter!
Jag är för att hjälpa andra människor och jag värnar om mänskliga rättigheter och att alla ska ha det bra. Men vi kan inte hjälpa dem genom att ta hit dem. Vi måste hjälpa dem på plats! Och vi kan inte hjälpa dem på plats om vi har ett hemland som själv är i kaos. Regel nr ett i nödsituationer är: Hjälp dig själv o se till att du har kontroll innan du börjar hjälpa andra. Ska vi hjälpa andra så måste vi själva ha en trygg hemmastad!

En annan sak som också blivit helt för het på gröten är debatten om att allt kopplas till rasism. Nyligen bestämde Amerikanska Disney att klippa bort stereotypa figurer ur kalle anka på julafton. Innan så har det varit fazers kinagubbe på kinapuffpåsarna, och innan dess nogger black. Jag tycker hela den debatten har gått överstyr, allt är rasistiskt numera. Man får inte säga eller göra någonting som (om man har god fantasi) kan uppfattas som hån mot andra folkgruppen, för då blir man stämplad som rasist direkt. Jag tycker debatten är så fjantig. Bara för att några enstaka bryr sig om någon fjantig lite sak, så måste man ta bort eller förbjuda det! Tydligen har det varit tal om att förbjuda tintin, bara för att det finns några stereotypa figurer i dessa serier. Fjanteri!!! Man blir arg!!
Så jag uppmanar härmed alla (majoriteten) som jag vet känner som jag att göra din röst hörd istället för att vara likgiltig inför Sveriges bakåtutveckling. Vi kan inte låta dessa enstaka röster som förstör vårt samhälle vara de enda röster som hörs. För då blir det deras Sverige vi bygger upp. Och då kommer jag fly Sverige tillsammans med väldigt många andra Svenskar. Kvar blir de invandrade muslimerna som då får fritt spelrum att göra Sverige muslimskt. Lite överdrivet det sista kanske men det är i den riktningen vi är på väg. Och om utvecklingen inte vänder så kommer det garanterat att hända någon gång i framtiden! Och där ska vår barn leva!! :(
Vi måste stoppa den muslimska invandringen till Sverige. För våra barnbarns skull.

Inga kommentarer: